Cautare

Informatii si comenzi

 
Cluj-Napoca, Cluj
 
Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Sambata     10:00 - 15:00
 
+40 747.603.855
 
Livrare in toata tara prin
Posta Romana sau Curierat

Medalioane animale

Oferim medalioane personalizate prin gravare, disponibile pe suport ABS sau metalic, impreuna cu pandative personalizate, pentru a face cadouri unice si speciale. Putem personaliza aproape orice tip de medalion, pentru a transmite un mesaj special sau pentru a adauga o imagine personalizata.

Medalioanele pentru animale sunt un produs popular, deoarece cainii si pisicile se pierd zilnic si ajung in adaposturi sau pe strazi. Pentru a fi un proprietar responsabil, oferiti prietenului dumneavoastra posibilitatea de a se intoarce acasa comandand un medalion personalizat cu numele, adresa si numarul dumneavoastra de telefon. In afara de latura utila, medalioanele personalizate pentru animale pot fi si accesorii de moda pentru prietenii nostri necuvantatori.

Noi personalizam prin gravare medalioane pentru animale de companie (caini, pisici, etc.) cu textul dorit de dumneavoastra. In afara de modelele expuse pe site-ul nostru, puteti crea propriul model cu forma preferata. Decupam medalionul dorit de dumneavoastra din aluminiu, alama sau inox

Produse pentru Medalioane animale