Cautare

Informatii si comenzi

 
Cluj-Napoca, Cluj
 
Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Sambata     10:00 - 15:00
 
+40 747.603.855
 
Livrare in toata tara prin
Posta Romana sau Curierat

Brelocuri

Brelocurile sunt accesorii utile si practice, care pot fi atasate la chei, genti, rucsacuri si alte obiecte personale. Acestea sunt realizate din materiale de calitate precum plexiglass, metal turnat sau ABS dublustrat, astfel incat sa fie durabile si sa reziste la uzura zilnica.

Brelocurile pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor clientilor. De exemplu, acestea pot fi gravate cu numele hotelului si numarul de stele, pentru a fi oferite ca suveniruri sau cadouri pentru clientii hotelurilor si pensiunilor. De asemenea, brelocurile pot fi personalizate cu numarul camerei, astfel incat clientii sa poata tine cheile de camera la indemana.

Pentru suporterii unei echipe de fotbal, brelocurile pot fi personalizate cu emblema si culorile echipei lor preferate, astfel incat acestia sa poata arata suportul lor in mod discret. De asemenea, brelocurile pot fi oferite ca suveniruri sau cadouri pentru angajatii firmei, personalizate cu logo-ul si sloganul companiei.

Toate brelocurile sunt livrate impreuna cu inele metalice de prindere, astfel incat acestea sa poata fi atasate cu usurinta la chei sau alte obiecte personale. Brelocurile metalice turnate sunt prevazute cu margine de cauciuc pentru a proteja mobilierul de eventuale zgarieturi.

In concluzie, brelocurile sunt accesorii practice si versatile, ideale pentru a fi oferite ca suveniruri sau cadouri personalizate pentru clienti, suporteri sau angajati. Pentru a vizualiza mai multe fotografii, puteti accesa pagina de Facebook a Smart Group

la adresa https://www.facebook.com/Smartgroupro/.

Produse pentru Brelocuri