Cautare

Informatii si comenzi

 
Cluj-Napoca, Cluj
 
Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Sambata     10:00 - 15:00
 
+40 747.603.855
 
Livrare in toata tara prin
Posta Romana sau Curierat

placa indicatoare cabinet psiholog

Pret: 0.00 RON /

Descriere pentru placa indicatoare cabinet psiholog:

placa indicatoare cabinet psiholog

Placa indicatoare cabinet psihologie se personalizeaza prin gravura. Se poate grava numele, titulatura, sigla, orice in functie de cerere. 

Placutele indicatoare birou se pot fixa cu banda dublu-adeziva, pot fi prevazute cu gauri pentru fixare sau deasemenea pot fi prevazute cu distantiere metalice cromate in functie de suprafata de fixare

Realizam placute indicatoare gravate pentru birouri, placute gravate cu orare magazine, placute gravate cu fumatul interzis, placute gravate pentru apartamente, placute rezervare masa restaurante, placute gravate indicatoare de toaleta, placute indicatoare numar camera hotel, placute gravate cu numere pentru garderoba, placute numere si cifre de usa, placute indicatoare cu logo-ul firmei sau numele departamentelor ,placute gravate indicatoare de etaj, placuta gravata indicatoare adresa..

       Dimensiunea placutelor gravate se stabileste in functie de cerintele dvs.

Aceste placute gravate sunt din material ABS bicolor dublu strat disponibil intr-o gama mare de culori. In cazul in care se doreste o culoare suplimentara aceasta placuta grava se vopseste cu culoarea dorita de client.

Mai multe fotografii gasiti la adresa https://www.facebook.com/Smartgroupro/

 

 

Imagini pentru placa indicatoare cabinet psiholog: